Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Ein del saker på Samferdselsdepartementets område

St.prp. nr. 68 (2006-2007), Innst. S. nr. 274 (2006-2007)

Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Forslag fra SamferdselsdepartementetSaken er behandlet i transport- og kommunikasjonskomiteenInnstilling avgitt 08.06.2007Innst. S. nr. 274 (2006-2007)

Saksgang

Status

  • Vedtak i korthet

    Stortinget har vedteke at Trøndelag Bomveiselskap AS får høve til å utvide bompengeordninga på E6 Trondheim-Stjørdal for å delfinansiere bygging av ny bru over Nidelva i Trondheim. Vidare at Kristiansand bompengeselskap AS får høve til å forlenge eksisterande bompengeordning i Kristiansand for å finansiere utbygging av gang- og sykkeltiltak. Stortinget har vidare med bakgrunn i orienteringar frå Regjeringa, drøfta ulike luftfartssaker, forskotteringar og bompengeopplegg av vegprosjekt, framdrift av arbeidet med Haukelitunnelane, framdrift av Oslopakke 3, arbeidet i Hanekleivtunnelen i Vestfold, om vegtilsyn mv., og vidare saker under jernbaneformål og særskilte transporttiltak.

  • Behandling og vedtak

    Saken er ferdigbehandlet

    Vedtak i samsvar med innstillingen

    Vedtak og henstillinger

  • Behandling og innstilling

    Innstilling avgitt 08.06.2007

    Behandlet i Stortinget: 14.06.2007