Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Europarådsdelegasjonen i Strasbourg

Stortingets delegasjon til Europarådets parlamentarikerforsamling (PACE), ledet av Karin S. Woldseth (FrP), deltar 22.–26. april på forsamlingens andre delsesjon i 2013. 

Karin S. Woldseth i et tidligere PACE-møte.

Menneskerettigheter, demokrati og rettsatsprinsipper er hovedtemaene for arbeidet i Europarådet og parlamentarikerforsamlingen.

Mange ulike tema skal debatteres i løpet av uken i Strasbourg. Delegasjonsleder Woldseth skal mandag 22. april legge frem sin rapport fra valgobservasjonen som hun ledet da det ble gjennomført presidentvalg i Armenia 18. februar.

Tirsdag står barns rettigheter på agendaen. Bekjempelse av seksuelt misbruk av barn skal debatteres. Også en rapport og et resolusjonsforslag om diskriminering av rom-barn skal behandles av parlamentarikerforsamlingen. Senere i sesjonsuken vil blant annet ungdom og utdanning, i tillegg til migrasjon være tema.

Sist oppdatert: 22.04.2013 09:52
: