Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Stortinget.no i ny drakt

15. februar ble stortinget.no lagt om i tråd med Stortingets nye visuelle identitet.

Hoveduttrykket er lyst og lett, med hvit og rød som de bærende fargene. Med unntak av søketjenesten, og delingsknapper for sosiale medier, innebærer omleggingen ingen tekniske eller funksjonelle endringer av nettsidene.

Ny visuell identitet i 2016

Stortingets nye visuelle identitet ble lansert 22. september 2016. Les mer om den visuelle identiteten.

Prosjektet med ny visuell identitet på stortinget.no startet i august 2016. Parallelt med redesign av stortinget.no er også nett-tv-maler og «eInnsyn» (postlisten) lagt om til ny visuell identitet.

Forbedret søketjeneste

På stortinget.no søker du i alt redaksjonelt innhold på nettstedet og publikasjoner fra Stortinget og regjeringen. Sammen med nettstedet fremstår også søketjenesten i ny visuell identitet.

Presentasjonen av uthevede søkeord er kraftig forbedret og relevans er gjennomgående justert. Ny språkhåndtering (stemming) er innført.

Nytt videoikon er på plass i søkeresultatet. Klikk på videoikonet tar brukeren rett inn i videoen og starten av representantens talerinnlegg eller replikk. Tilsvarende funksjonalitet ligger allerede i referatet.

For mer informasjon om innhold på nettstedet og tips om søk, se søketips.

Sist oppdatert: 15.02.2017 14:06
: