Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Valgnatten på Stortinget

Når valgresultatet foreligger på valgnatten 11. september, vil alle partilederne komme til Stortinget for å delta i partilederrunden. Den er forventet å starte rett etter midnatt, og tilbys til alle medier som pool-signal.

Her følger praktisk informasjon til mediene:

Adgang til Stortinget på valgnatten

Medlemmer av presselosjen har normal adgang med kort fra presselosjen. Pass på at kortet ikke har gått ut på dato.

Pressemedarbeidere som ikke er medlem av presselosjen, må akkreditere seg via dette skjemaet innen 8. september. Husk å ta med gyldig legitimasjon. Det må tas høyde for at det tar tid å gå gjennom sikkerhetskontrollen på valgnatten.    

Kontaktperson for akkreditering er Jane Berntsen, telefon 922 01 582.

Servering

Stortingsrestauranten vil være åpen frem til partilederdebatten er ferdig.

Arbeidsmuligheter

Pressen får anledning til å jobbe i lagtingssalen valgnatten. Her vil også partilederdebatten bli vist på storskjerm.

Stortingets fotograf tar bilder i løpet av dagen og kvelden til fri benyttelse mot kreditering. Bildene legges i album på Flickr. 

Pool TV og Web

Partilederrunden valgnatten tilbys som pool-signal til alle medier som ønsker det. NRK er pool-produsent. Det blir en splitt av de tekniske produksjonskostnadene (selvkost) mellom deltakende medier. Kostnaden på hver enkelt er avhengig av hvor mange som deltar.

I tråd med Presseforbundets pool-regler settes det også opp en enkel en-kamera stream for de mediene som ikke tar seg råd til å være med på fler-kamera-pool-en. NTB leverer en-kamera pool parallelt med fler-kamera-produksjonen.

Kontaktperson i NRK er Aksel Helgheim, tlf. 917 56 411 

Kontaktperson i NTB er Ole Berg-Rusten, tlf. 90 558 001

Kontakt

Sist oppdatert: 03.03.2021 15:12
: