Stortinget.no

logo
Hopp til innhald
Til framsida

Forslag fra stortingsrepresentantene Ulf Leirstein, Jørund Rytman, Christian Tybring-Gjedde og Gjermund Hagesæter om årlig beregning av skattefrihetsdagen

Dokument nr. 8:82 (2005-2006), Innst. S. nr. 215 (2005-2006)

Status: Stortinget har behandla saka ferdig.

Forslag frå Christian Tybring-Gjedde, Gjermund Hagesæter, Jørund Rytman, Ulf Isak LeirsteinSaka er behandla i finanskomiteenForslag fra (FrP)Tilråding levert 07.06.2006Innst. S. nr. 215 (2005-2006)

Saksgang

Status

  • Vedtak i kortversjon

    Stortingets flertall har med stemmene fra Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti, Kristelig Folkeparti og Senterpartiet vedtatt å avise et forslag fra Fremskrittspartiet om å be Regjeringen sørge for at det blir foretatt en årlig beregning av skattefrihetsdagen som presenteres i forbindelse med fremleggelsen av statsbudsjettet og i forbindelse med fremleggelsen av Revidert nasjonalbudsjett. Fremskrittspartiet opprettholder sitt forslag, mens Høyre og Venstre foreslår å vedlegge forslaget fra Fremskrittspartiet protokollen, noe som betyr at en ikke ønsker å be Regjeringen iverksette Fremskrittspartiets forslag, uten at forslaget som sådan forkastes.

  • Behandling og vedtak

    Saka er ferdigbehandla

    Vedtak i samsvar med innstillingen

    Vedtak og oppmodingar

  • Behandling og tilråding

    Tilråding levert 07.06.2006

    Behandla i Stortinget: 16.06.2006