Stortinget.no

logo
Hopp til innhald
Til framsida

Forslag fra stortingsrepresentantene Øyvind Halleraker, Trond Helleland, Bent Høie, Peter Skovholt Gitmark, Kari Lise Holmberg og Svein Flåtten om å utrede grunnlaget og mulighetene for en sørnorsk høyhastighetsring for jernbane

Dokument nr. 8:94 (2005-2006), Innst. S. nr. 20 (2006-2007)

Status: Stortinget har behandla saka ferdig.

Forslag frå Bent Høie, Kari Lise Holmberg, Peter Skovholt Gitmark, Svein Flåtten, Trond Helleland, Øyvind HallerakerSaka er behandla i transport- og kommunikasjonskomiteenForslag fra (H)Tilråding levert 26.10.2006Innst. S. nr. 20 (2006-2007)

Saksgang

Status

  • Vedtak i kortversjon

    Med bakgrunn i forslag fra Høyre har Stortinget drøftet forslag om å utrede grunnlaget og mulighetene for en sørnorsk høyhastighetsring for jernbane. Stortinget besluttet at forslaget vedlegges protokollen. Dette betyr at Stortinget ikke realitetsbehandlet forslaget. Stortingets flertall viser imidlertid til at Samferdselsdepartementet vil få utarbeidet en utredning om potensialet for høyhastighetsbane i Norge, og at denne kan legge et grunnlaget for å belyse potensialet for en sørnorsk høyhastighetsring som beskrevet i dokumentet.

  • Behandling og vedtak

    Saka er ferdigbehandla

    Vedtak i samsvar med innstillingen

    Vedtak og oppmodingar

  • Behandling og tilråding

    Tilråding levert 26.10.2006

    Behandla i Stortinget: 07.11.2006