Stortinget.no

logo
Hopp til innhald
Til framsida

Forslag fra stortingsrepresentantene Åse Gunhild Woie Duesund, Dagfinn Høybråten, May-Helen Molvær Grimstad og Bjørg Tørresdal om tiltak for å bekjempe fattigdom og forebygge gjeldsproblemer

Dokument nr. 8:95 (2005-2006), Innst. S. nr. 120 (2006-2007)

Status: Stortinget har behandla saka ferdig.

Forslag frå Åse Gunhild Woie Duesund, Bjørg Tørresdal, Dagfinn Høybråten, May-Helen Molvær GrimstadSaka er behandla i familie- og kulturkomiteenForslag fra (KrF)Tilråding levert 13.02.2007Innst. S. nr. 120 (2006-2007)

Saksgang

Status

  • Vedtak i kortversjon

    Innstillingen inneholder en drøftelse av de ulike forslagene og dokumentet (forslag fra Kristelig Folkeparti) vedlegges protokollen. Et forslag fremmet av et flertall bestående av Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti og Senterpartiet ble vedtatt enstemmig. Vedtaket lyder: Stortinget ber Regjeringen utrede om et register over privatpersoners lånesaldi ("gjeldsregister") er et hensiktsmessig virkemiddel for å begrense gjeldsproblemer blant privatpersoner. Det skal særlig vurderes om et slikt register kan komme i konflikt med hensynet til personvernet. Regjeringen bes komme tilbake til Stortinget i egnet form om saken.

  • Behandling og vedtak

    Saka er ferdigbehandla

    Vedtak i samsvar med innstillingen

    Vedtak og oppmodingar

  • Behandling og tilråding

    Tilråding levert 13.02.2007

    Behandla i Stortinget: 16.02.2007