Stortinget.no

logo
Hopp til innhald
Til framsida

Representantforslag fra stortingsrepresentantene Jan Tore Sanner, Ine Marie Eriksen Søreide, Gunnar Gundersen, Petter Løvik og Torbjørn Hansen om en samlet strategi med konkrete tiltak for å sikre rammebetingelsene for små og mellomstore bedrifter

Dokument nr. 8:7 (2006-2007), Innst. S. nr. 98 (2006-2007)

Status: Stortinget har behandla saka ferdig.

Forslag frå Gunnar Gundersen, Ine Eriksen Søreide, Jan Tore Sanner, Petter Løvik, Torbjørn HansenSaka er behandla i finanskomiteenForslag fra (H)Tilråding levert 12.12.2006Innst. S. nr. 98 (2006-2007)

Saksgang

Status

  • Vedtak i kortversjon

    Stortinget har behandlet et forslag fra Høyres representanter Jan Tore Sanner, Ine Marie Eriksen Søreide, Gunnar Gundersen, Petter Løvik og Torbjørn Hansen om en samlet strategi med konkrete tiltak for å sikre rammebetingelsene for små og mellomstore bedrifter. Stortingets flertall har med stemmene fra Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti og Senterpartiet vedtatt å vedlegge forslaget protokollen, noe som betyr at en ikke ønsker å be Regjeringen iverksette forslaget, uten at forslaget som sådan forkastes. Fremskrittspartiet, Høyre, Kristelig Folkeparti og Venstre ber Regjeringen fremme en stortingsmelding med en samlet strategi for å sikre små og mellomstore bedrifter bedre rammebetingelser.

  • Behandling og vedtak

    Saka er ferdigbehandla

    Vedtak i samsvar med innstillingen

    Vedtak og oppmodingar

  • Behandling og tilråding

    Tilråding levert 12.12.2006

    Behandla i Stortinget: 19.12.2006