Interpellasjonar

Liste over interpellasjonar som representantane har framført og statsrådane svart på.

Avgrens utvalet

Finn interpellasjon etter

Miljøvern - Naturvern (1 - 5 av 5)
  • Interpellasjon fra Marit Arnstad (Sp) til landbruks- og matministeren

    Interpellasjon nr. 50 (2018-2019)

    Oversendt regjeringen: 04.04.2019

    Rette vedkommende: Klima- og miljøministeren

    Svart på: 14.05.2019 av klima- og miljøminister Ola Elvestuen

    Om initiativ for å sikre at den todelte målsettingen om bestandsmål for rovvilt og velferden til beitedyr blir oppfylt
  • Interpellasjon fra Emilie Mehl (Sp) til klima- og miljøministeren

    Interpellasjon nr. 22 (2018-2019)

    Oversendt regjeringen: 05.12.2018

    Svart på: 17.01.2019 av klima- og miljøminister Ola Elvestuen

    Om å tilkjenne beitebrukere i Nord-Østerdal full kompensasjon for ekstrakostnader ved ulveangrep, på lik linje med beitebrukere på Hadeland
  • Interpellasjon fra Arne Nævra (SV) til kommunal- og moderniseringsministeren

    Interpellasjon nr. 14 (2018-2019)

    Oversendt regjeringen: 09.11.2018

    Svart på: 27.11.2018 av kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland

    Om at regjeringen har liberalisert saksbehandlingen i utbyggingssaker og akselerert nedbyggingen av norsk natur, og om å ta grep for å snu denne utviklingen
  • Interpellasjon fra Ingalill Olsen (A) til klima- og miljøministeren

    Interpellasjon nr. 9 (2018-2019)

    Oversendt regjeringen: 24.10.2018

    Svart på: 15.11.2018 av klima- og miljøminister Ola Elvestuen

    Om at store deler av Lopphavet er foreslått som marint verneområde, og hva dette medfører for fiskeriinteressene og bruk av kystlinjen i berørte kommuner
  • Interpellasjon fra Siv Henriette Jacobsen (A) til klima- og miljøministeren

    Interpellasjon nr. 8 (2018-2019)

    Oversendt regjeringen: 16.10.2018

    Svart på: 25.10.2018 av klima- og miljøminister Ola Elvestuen

    Om tiltak for å hindre at vi får en stamme på 40 000 villsvin i Norge innen få år, med henvisning til en rapport fra Vitenskapskomiteen for mat og miljø