Spørjetimespørsmål m.m.

Liste over munnlege spørsmål og spørjetimespørsmål frå representantane til statsrådane, spørsmål til presidentskapet og spørsmål ved slutten av møtet.

Avgrens utvalet

Finn spørjetimespørsmål etter

Erfjord, Kjell (1 - 4 av 4)

  • Spørjetimespørsmål fra Kjell Erfjord (KrF) til sosialministeren

    Spørjetimespørsmål

    Datert: 02.02.1990

    Svart på: 07.02.1990 av sosialminister Wenche Frogn Sellæg

    "Sosialdepartementet har i brev av 5. januar 1990 til fylkeslegen i Rogaland uttalt at det ikke er egen godkjenningsordning for private tilbud som etableres innen narkotikaomsorgen. Vil sosialministeren vurdere ansvarsplassering og en godkjennings- ordning for slik virksomhet?"
  • Spørjetimespørsmål fra Kjell Erfjord (KrF) til arbeids- og administrasjonsministeren

    Spørjetimespørsmål

    Datert: 19.01.1990

    Svart på: 24.01.1990 av arbeids- og administrasjonsminister Kristin Clemet

    "Arbeidsmarkedstiltakene med et detaljert regelverk blir administrert av fylkesarbeidskontorene. Det synes som om arbeidskontorene har vanskelig for å makte disse oppgavene. Er statsråden enig i denne vurdering, og kan statsråden tenke seg å forenkle regelverket, og overføre deler av sysselsettingsmidlene til kom- muner og fylkeskommuner som forvaltningsorgan med nærmere kjennskap til lokale forhold?"
  • Spørjetimespørsmål fra Kjell Erfjord (KrF) til samferdselsministeren

    Spørjetimespørsmål

    Datert: 19.01.1990

    Svart på: 24.01.1990 av samferdselsminister Lars Gunnar Lie

    "Ifølge avisen Vårt Land er bruk av kollektive transportmidler som buss og bane redusert det siste året, særlig i byområdene. Hva skyldes denne reduksjonen, og har dette sammenheng med økte takster og reduksjon i tilbudet som følge av lavere bevilgninger til kollektiv- transporten, og hva vil statsråden gjøre for å endre denne utviklingen?"
  • Spørjetimespørsmål fra Kjell Erfjord (KrF) til sosialministeren

    Spørjetimespørsmål

    Datert: 26.10.1988

    Svart på: 26.10.1988 av sosialminister Tove Strand

    "Gjeldende lov- og regelverk fører til at barn under utdanning får barnepensjon fram til 21 år, hvis faren dør ved yrkesskade, men bare til 18 år hvis forsørger dør "naturlig" død. Denne forskjellsbehandling oppleves urettferdig. Vil departementet gjøre noe for å rette på dette misforholdet?"