Stortinget - Møte onsdag den 13. oktober 2004 kl. 10

Dato: 13.10.2004

Ordinær spørretime

Presidenten: Det blir en del endringer i den oppsatte spørsmålslisten. Presidenten viser i den sammenheng til den oversikten som er omdelt på representantenes plasser i salen.

De foreslåtte endringer i dagens spørretime foreslås godkjent. – Det anses vedtatt.

Endringene var som følger:

Spørsmål 2, fra representanten Magnhild Meltveit Kleppa til arbeids- og sosialministeren, vil bli besvart av kommunal- og regionalministeren som rette vedkommende.

Spørsmål 4, fra representanten Åsa Elvik til landbruks- og matministeren, er trukket tilbake.

Spørsmål 7, fra representanten Arne Sortevik til utdannings- og forskningsministeren, vil bli utsatt til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 8, fra representanten Rolf Reikvam til utdannings- og forskningsministeren vil bli besvart av justisministeren på vegne av utdannings- og forskningsministeren, som er bortreist.

Spørsmål 9, fra representanten Steinar Bastesen til fiskeri- og kystministeren, vil bli besvart av samferdselsministeren på vegne av fiskeri- og kystministeren, som er bortreist.

Spørsmål 10, fra representanten Eva M. Nielsen til fiskeri- og kystministeren, vil bli besvart av landbruks- og matministeren på vegne av fiskeri- og kystministeren, som er bortreist. Etter anmodning fra landbruks- og matministeren blir dette spørsmålet flyttet og besvart etter spørsmål 3, som skal besvares av samme statsråd.

Spørsmål 14, fra representanten Per Roar Bredvold til forsvarsministeren, vil bli besvart av miljøvernministeren på vegne av forsvarsministeren, som er bortreist.

Spørsmål 1

Spørsmål 2

Spørsmål 3

Spørsmål 10

Spørsmål 4

Spørsmål 5

Spørsmål 6

Spørsmål 7

Spørsmål 8

Spørsmål 9

Spørsmål 11

Spørsmål 12

Spørsmål 13

Spørsmål 14

Spørsmål 15

Spørsmål 16

Spørsmål 17