Stortinget - Møte onsdag den 16. februar 2011 kl. 10

Dato: 16.02.2011

Sak nr. 2 [11:12:52]

Ordinær spørretime

Presidenten: Det blir en rekke endringer i den oppsatte spørsmålslisten, og presidenten viser i den sammenheng til den oversikten som er omdelt på representantenes plasser i salen.

De foreslåtte endringer i dagens spørretime foreslås godkjent. – Det anses vedtatt.

Endringene var som følger:

Spørsmål 2, fra representanten Elisabeth Aspaker til samferdselsministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 6, fra representanten Per Roar Bredvold til miljø- og utviklingsministeren, vil bli besvart av justisministeren på vegne av miljø- og utviklingsministeren, som er bortreist.

Spørsmål 9, fra representanten Henning Warloe til forsknings- og høyere utdanningsministeren, er overført til miljø- og utviklingsministeren som rette vedkommende. Spørsmålet må imidlertid utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 10, fra representanten Øyvind Korsberg til kulturministeren, vil bli besvart av arbeidsministeren på vegne av kulturministeren, som er bortreist.

Spørsmål 12, fra representanten Bent Høie til arbeidsministeren, er overført til justisministeren som rette vedkommende.

Spørsmål 13, fra representanten Harald T. Nesvik til fiskeri- og kystministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 1

Spørsmål 2

Spørsmål 3

Spørsmål 4

Spørsmål 5

Spørsmål 6

Spørsmål 7

Spørsmål 8

Spørsmål 9

Spørsmål 10

Spørsmål 11

Spørsmål 12

Spørsmål 13

Spørsmål 14

Spørsmål 15

Spørsmål 16

Spørsmål 17