Stortinget.no

logo
Hopp til innhald
Til framsida
Det digitale demokratispillet har fått priser for god design, interaktivitet og brukeropplevelser. Illustrasjon: Nikolai Lockertsen

Det digitale demokratispillet har fått priser for god design, interaktivitet og brukeropplevelser. Illustrasjon: Nikolai Lockertsen

Stortingets nye interaktive læringsspill vinner priser

Det digitale demokratispillet Demo har fått hele syv priser i anerkjente designkonkurranser som Visuelt, IxDA og Gulltaggen for god design, interaktivitet og brukeropplevelser.

– Disse prisene er flotte anerkjennelser av kvaliteten på det nye læringsspillet. Det aller viktigste er likevel gode tilbakemeldinger fra ungdommene selv. Vi savner barn og unge på Stortinget, og gleder oss til å ha dere på besøk igjen så fort det er forsvarlig. Det er dere som skal videreutvikle og beskytte demokratiet i fremtiden, og da er det viktig å forstå hvordan det virker og hvorfor det er viktig, sier stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen.

Læringsspillet er for videregående elever og skulle vært lansert i mars. Det er ikke besluttet når Stortinget igjen vil ta imot elever. Det vil gjøres nye vurderinger til høsten. Fristen for å søke om reisetilskudd for å besøke Stortinget er utsatt, og mer informasjon vil komme over sommeren.  

Sist oppdatert: 15.06.2020 13:31
: