Omvisninger og skolebesøk

Her finner du en oversikt over Stortingets besøkstilbud. Du finner mer informasjon ved å gå inn på de ulike tilbudene. For besøk som må forhåndsbestilles finner du oversikt over ledige datoer og bestillingsskjema nederst på den aktuelle siden. Vi anbefaler at skoleklasser bruker Stortinget undervisning i forberedelsene før besøket.

 

En gruppe barneskoleelever på omvisning i Eidsvollsgalleriet. Foto: Stortinget

Omvisninger for grupper

Grupper kan forhåndsbestille omvisninger. Elever i barneskolen, ungdomsskolen, videregående skole og i voksenopplæringen er prioriterte målgrupper.

Trappen i trappehallen. Foto: Stortinget.

Åpne omvisninger

Her kan du lese mer om hvordan du kan delta på omvisninger uten å melde deg på i forkant. Sommeren 2018 tilbyr vi dessverre ikke åpne omvisninger.

Bilde av Eidsvollsgalleriet. Foto: Stortinget

Kunstvandring

På mandager fra september til juni, tilbyr Stortinget omvisninger med vekt på sitt representative utvalg av norsk kunst.

Elever i MiniTinget.

MiniTinget

MiniTinget er et interaktivt læringsspill for elever i den videregående skole. Spillet gir elevene et praktisk innblikk i hvordan de folkevalgte jobber.

Valget er ditt

«Valget er ditt» er et interaktivt læringsspill for elever i ungdomsskolen. Elevene får oppleve at man ikke kan si ja til alt, de må finne ut hva det er viktigst å satse på.

Elever jobber på partirommet. Foto: Stortinget

Reisetilskudd

Skoleklasser som skal besøke «Valget er ditt» eller Minitinget kan søke om økonomisk tilskudd. Reisetilskudd er beregnet på de som har lang reisevei.

Den ene løven som vokter stortingsbygningen. Foto: Stortinget

Praktisk informasjon

Har du bestilt en omvisning eller et læringsspill? Her finner du nyttig informasjon i forbindelse med ditt besøk på Stortinget.

I forbindelse med Stortingets lærerkurs, fikk lærerne overvære deler av spørretimen fra galleriet. Foto: Stortinget

Se stortingsmøtene fra galleriet

Visste du at du kan se alle stortingsmøtene fra publikumsgalleriet? Det krever ingen påmelding  i forkant og gjelder så lenge møter pågår.