Program

Webinaret «Stortinget, bibliotek og offentlig informasjon» 28. oktober 2021 kl 10-14.

Webinaret er utsatt pga sykdom. Ny dato er foreløpig ikke satt.

Klokkeslett Varighet Tema
10.00 - 10.15 15 min Velkommen og om stortingsbiblioteket v/Åse Garten Galtrud - Stortingsbibliotekar
10.15 - 11.00 45 min. Saksgang og dokumenter v/Kari Gyllander
11.00 - 11.15 15 min Pause
11.15 - 11.45 30 min Stortinget.no v/Even Sinding-Larsen
11.45 - 12.00 15 min Oppgaver/gruppe
12.00 - 12.30 30 min Lunsj
12.30 - 12.35 5 min Omvisningsfilm
12.35 - 13.05 30 min DigiStorting og Statsmaktene v/Kari Gyllander
13.05 - 13.20 15 min Oppgaver/gruppe
13.20 - 13.30 10 min Pause
13.30 - 13.55 25 min Referansearbeid v/Heidi Larsen Leine
13.55 - 14.00 5 min Avslutning

Det tas forbehold om mulige endringer i programmet.


Sist oppdatert: 22.10.2021 12:21