Stortinget - Møte onsdag den 24. februar 1999 kl. 10

Dato: 24.02.1999

Ordinær spørretime

Presidenten: Det blir en rekke endringer i den oppsatte spørsmålslisten, og presidenten viser i den sammenheng til den oversikt som er omdelt på representantenes plasser i salen.

De foreslåtte endringer i dagens spørretime foreslås godkjent. – Det anses vedtatt.

Endringene var som følger:

Spørsmål 2, fra representanten Erik Solheim til utenriksministeren, vil bli tatt opp av representanten Hallgeir H. Langeland.

Spørsmål 6, fra representanten Torbjørn Andersen til kommunal- og regionalministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmålene 7 og 8, fra henholdsvis representantene Torbjørn Andersen og Leif Lund til kommunal- og regionalministeren, vil bli besvart av samferdselsministeren på vegne av kommunal- og regionalministeren, som er bortreist.

Spørsmålene 9 og 10, fra henholdsvis representantene Jon Olav Alstad og Signe Øye til arbeids- og administrasjonsministeren, vil bli besvart av samferdselsministeren på vegne av arbeids- og administrasjonsministeren, som er bortreist.

Spørsmål 11, fra representanten Hallgeir H. Langeland til arbeids- og administrasjonsministeren, er trukket tilbake.

Spørsmål 17, fra representanten John I. Alvheim til helseministeren, vil bli besvart av kirke-, utdannings- og forskningsministeren på vegne av helseministeren, som er bortreist.

Spørsmålene 18 og 19, fra henholdsvis representantene Britt Hildeng og Asmund Kristoffersen til helseministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmålene 20-24, fra henholdsvis representantene Jørn L. Stang, Leif Lund, Ågot Valle og Tor Nymo til justisministeren, vil bli besvart av kirke-, utdannings- og forskningsministeren på vegne av den konstituerte justisminister, som er bortreist.

Spørsmål 1

Spørsmål 2

Spørsmål 3

Spørsmål 4

Spørsmål 5

Spørsmål 6

Spørsmål 7

Spørsmål 8

Spørsmål 9

Spørsmål 10

Spørsmål 11

Spørsmål 12

Spørsmål 13

Spørsmål 14

Spørsmål 15

Spørsmål 16

Spørsmål 17

Spørsmål 18

Spørsmål 19

Spørsmål 20

Spørsmål 21

Spørsmål 22

Spørsmål 23

Spørsmål 24

Spørsmål 25

Spørsmål 26