Stortinget - Møte onsdag den 26. februar 2003 kl. 10

Dato: 26.02.2003

Ordinær spørretime

Presidenten: Det blir en god del endringer i den oppsatte spørsmålslisten, og presidenten viser i den sammenheng til den oversikt som er omdelt på representantenes plasser i salen.

De foreslåtte endringer i dagens spørretime foreslås godkjent. – Det anses vedtatt.

Endringene var som følger:

Spørsmål 1, fra representanten Signe Øye til finansministeren, er overført til sosialministeren som rette vedkommende. Etter anmodning fra sosialministeren blir dette spørsmålet flyttet og besvart før spørsmål 15, som skal besvares av samme statsråd.

Spørsmål 3, fra representanten Karita Bekkemellem Orheim til justisministeren, bortfaller, da spørreren ikke er til stede.

Spørsmål 6, fra representanten Ola D. Gløtvold til justisministeren, er overført til samferdselsministeren som rette vedkommende. Spørsmålet blir imidlertid besvart av kommunal- og regionalministeren på vegne av samferdselsministeren, som er bortreist.

Spørsmål 19, fra representanten Knut Storberget til samferdselsministeren, er trukket.

Spørsmålene 20 og 21, fra henholdsvis representantene Arne Sortevik og Torbjørn Andersen til kommunal- og regionalministeren, blir etter anmodning fra statsråden flyttet og besvart etter spørsmål 6, som skal besvares av samme statsråd.

Spørsmål 22, fra representanten Trine Skei Grande til forsvarsministeren, utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 23, fra representanten Øyvind Korsberg til miljøvernministeren, vil bli besvart av nærings- og handelsministeren på vegne av miljøvernministeren, som er bortreist.

Presidenten: Spørsmål 1 vil bli besvart senere.

Spørsmål 2

Spørsmål 3

Spørsmål 4

Spørsmål 5

Spørsmål 6

Spørsmål 20

Spørsmål 21

Spørsmål 7

Spørsmål 8

Spørsmål 9

Spørsmål 10

Spørsmål 11

Spørsmål 12

Spørsmål 13

Spørsmål 14

Spørsmål 1

Spørsmål 15

Spørsmål 16

Spørsmål 17

Spørsmål 18

Spørsmål 19

Spørsmål 22

Spørsmål 23