Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Voteringsoversikt for sak:

Nærings- og fiskeridepartementets eierskapsutøvelse i Telenor og Telenors håndtering i VimpelCom-saken - gjenåpning av sak
Til sakssiden

Voteringsresultater

  1. 1Votering

    For

    Det ble votert over:

    Fordeling

    Enstemmig vedtatt

Status

Vedtak i korthet

Stortinget har behandlet og vedlagt protokollen innstilling fra kontroll- og konstitusjonskomiteen om Nærings- og fiskeridepartementets eierskapsutøvelse i Telenor og Telenors håndtering i VimpelCom-saken. Den opprinnelige saken ble behandlet av Stortinget 1. juni 2015, jf. Innst. 260 S (2014-2015). Komiteen mottok 30. oktober 2015 brev fra næringsministeren med ny informasjon vedrørende Telenors håndtering i VimpelCom-saken. På denne bakgrunn besluttet komiteen 3. november 2015 å gjenåpne saken. Det ble avholdt ny kontrollhøring i saken 27. mai 2016. Et flertall i komiteen konstaterer i innstillingen at saken har avdekket at statsråden ikke ble gitt fullstendig informasjon av Telenors ledelse, og at saken har medført læring for Telenor.

Behandling og vedtak

Saken er ferdigbehandlet

Vedtak i samsvar med innstillingen

Vedtak og henstillinger