Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Voteringsoversikt for sak:

Representantforslag om å analyse av mulighetene for å forsere gjennomføring av bygging av vei og bane mellom Voss og Arna
Til sakssiden

Voteringsresultater

  1. 1Votering

    Mot

    Det ble votert over:

    Fordeling

    4 For
    98 Mot

    Votering fordelt på:

  2. 2Votering

    Mot

    Fordeling

    39 For
    63 Mot

    Votering fordelt på:

  3. 3Votering

    For

    Det ble votert over:

    Fordeling

    Enstemmig vedtatt

Status

Vedtak i korthet

Stortinget har behandlet et representantforslag om analyse av mulighetene for å forsere gjennomføring av bygging av vei og bane mellom Voss og Arna. I forslaget ber representantenen om at det gjøres en tilleggsbestilling til transportetatene med oppdrag om å gjøre en analyse av mulighetene for å forsere realisering av en ny trase for vei og jernbane på strekningen. Sosialistisk Venstreparti fremmet et forslag om at Stortinget ber regjeringen prioritere å gå videre med arbeidet i "Fellesprosjektet Vossebanen og E16 Voss - Bergen" uten opphold. Forslaget falt. Arebeiderpartiet og Senterpartiet fremmet et forslag om at Stortinget ber regjeringen om å legge til rette for mer sammenhengende planlegging og utbygging av større veg- og jernbaneprosjekter, og om å gå videre med arbeidet i "Fellesprosjektet Vossebanen og E16 Voss - Bergen" uten opphold. Forslaget falt. Representantforslaget ble vedlagt protokollen.

Behandling og vedtak

Saken er ferdigbehandlet

Vedtak i samsvar med innstillingen

Vedtak og henstillinger