Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Voteringsoversikt for sak:

Endringer i utlendingsloven og midlertidig lov om innreiserestriksjoner for utlendinger av hensyn til folkehelsen (forlengelse mv.)
Til sakssiden

Voteringsresultater

  1. 1Votering

    Mot

    Fordeling

    33 For
    55 Mot

    Votering fordelt på:

  2. 2Votering

    For

    Det ble votert over:

    Fordeling

    Enstemmig vedtatt

  3. 3Votering

Status

Vedtak i korthet

Stortinget har behandlet Prop. 117 L (2020-2021) Endringer i utlendingsloven og midlertidig lov om innreiserestriksjoner for utlendinger av hensyn til folkehelsen (forlengelse mv.). Endringene innebærer at midlertidig lov om innreiserestriksjoner for utlendinger av hensyn til folkehelsen forlenges frem til 1. desember 2021. Loven gir hjemmel for innreiserestriksjoner for å beskytte folkehelsen mot utbruddet av covid-19. Videre forlenges midlertidige saksbehandlingsregler i utlendingsloven for å avhjelpe konsekvensene av covid-19 frem til 1. desember 2021. Disse reglene gir blant annet hjemmel for å avholde fjernmøter i Utlendingsnemnda. Endringene innebærer også at bestemmelser som ble innført i innreiserestriksjonsforskriften 29. januar og 12. februar 2021 i medhold av smittevernloven § 7-12 forankres i innreiserestriksjonsloven.

Behandling og vedtak

Lovsaken er ferdigbehandlet