Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Voteringsoversikt for sak:

Endringer i statsbudsjettet 2021 under Arbeids- og sosialdepartementet (økonomiske tiltak i møte med pandemien: kompensasjonsytelse for selvstendig næringsdrivende og frilansere, permittering, dagpenger, omsorgspenger og arbeidsavklaringspenger)
Til sakssiden

Voteringsresultater

  1. 1aAlternativ votering

    For

    Fordeling

    69 For
    28 Mot

    Votering fordelt på:

  2. 1bAlternativ votering

    Mot

    Fordeling

    28 For
    69 Mot

    Votering fordelt på:

  3. 2Votering

    For

    Det ble votert over:

    Fordeling

    Enstemmig vedtatt

Status

Vedtak i korthet

Stortinget har vedtatt en ny, midlertidig lov om kompensasjonsytelse for selvstendig næringsdrivende og frilansere som har mistet inntekt som følge av utbrudd av covid-19 som sikrer kompensasjon for inntektsbortfall ut 2021. Loven tilsvarer i all hovedsak midlertidig lov 5. mars 2021 nr. 5 om kompensasjonsytelse for selvstendig næringsdrivende og frilansere som har mistet inntekt som følge av utbrudd av covid-19 som ble opphevet 1. oktober 2021. I tillegg vedtok Stortinget at perioden arbeidsgivere fritas fra lønnsplikt under permittering og den tilsvarende perioden permitterte kan få dagpenger, forlenges t.o.m. 31. desember 2021.

Behandling og vedtak

Saken er ferdigbehandlet

Vedtak og henstillinger