Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Forslag fra stortingsrepresentantene Vidar Kleppe,Terje Knudsen, Harald T. Nesvik, Øyvind Vaksdal og Hans J. Røsjorde om endring i lov om yrkesskadeforsikring slik at begrepet "konstatert" anvendes i denne bestemmelse på tilsvarende måte som ved konstatering av skader i henhold til skadeerstatningsloven, i forhold til soldater under NATO-ledede operasjoner i utlandet og tidligere FN-soldater

Dokument nr. 8:24 (1999-2000), Innst. S. nr. 145 (1999-2000)

Vedtak 312

Dokument nr. 8:24 (1999-2000) - forslag fra stortingsrepresentantene Vidar Kleppe, Terje Knudsen, Harald T. Nesvik, Øyvind Vaksdal og Hans J. Røsjorde om endring i lov om yrkesskadeforsikring slik at begrepet "konstatert" anvendes i denne bestemmelse på tilsvarende måte som ved konstatering av skader i henhold til skadeserstatningsloven, i forhold til soldater under NATO-ledete operasjoner i utlandet og tidligere FN-soldater - bifalles ikke.