Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Forslag fra representanten Kristin Halvorsen på vegne av Sosialistisk Venstreparti vedtatt oversendt fra stortingets møte 11. oktober 2000: Stortinget ber Regjeringen legge frem et forslag om hvordan avgiftssystemet kan legges om slik at det blir dyrere å bruke bil, men billigere å eie den, og der deler av dagens bensinavgift erstattes av et system med veiprising i sentrale strøk

Innst. S. nr. 119 (2000-2001)

Vedtak 229

Stortinget ber Regjeringen i forbindelse med statsbudsjettet for 2002 redegjøre for hvordan kollektivtransportens andel av den totale transporten skal økes.

Vedtak 230

Stortinget ber Regjeringen komme tilbake til Stortinget med et forslag om resultatstyrt finansiering av kollektivtransporten.

Vedtak 231

St.meld. nr. 46 (1999-2000) - Nasjonal transportplan 2002-2011 - vedlegges protokollen.

Vedtak 232

Stortinget ber Regjeringen vurdere å flytte bevilgningen til kollektivtransport ut av rammeoverføringene til fylkeskommunene og Kommunal- og regionaldepartementets budsjett og over til Samferdselsdepartementets budsjett.

Vedtak 233

Stortinget ber Regjeringa om at Karmsund hamn og Ålesund hamn vert gitt status som nasjonalhamn.