Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Bevilgninger på statsbudsjettet for 2004

Budsjett-innst. S. nr. 11 (2003-2004), jf. St.prp. nr. 1 (2003-2004) og St.prp. nr. 1 Tillegg nr. 6 (2003-2004)

Vedtak 130

Stortinget ber Regjeringen om å evaluere ordningen med ressurskrevende brukere fortløpende. Fylkesmennene bes om å ta hensyn til særlig tyngende utslag for enkeltkommuner ved fordeling av skjønnsmidler.

 

Vedtak 131

Stortinget ber Regjeringen om å legge fram en evaluering av Rusreform I og II etter tre års virketid med særlig vekt på i hvilken grad det somatiske og det psykiske helsevernet er organisert slik at mennesker som har utviklet sykdom som følge av rusmiddelavhengighet, gis et helhetlig tilbud.

 

Vedtak 132

Stortinget ber Regjeringen utrede alternativer for behandling av rus- og psykiatriproblemer for innsatte i fengsler og fremme tiltak som fører til at behovet for slik behandling kan tilbys til alle som dømmes til feng­selsstraff.

 

Vedtak 133

Stortinget ber Regjeringen grundig gjennomgå de ulike faglige vurderinger som nå foreligger i forhold til de endringer i fødetilbud og akuttberedskap som er planlagt.

 

Vedtak 134

Stortinget ber Regjeringen vurdere behovet for CI- operasjoner og om slike operasjoner bør tilbys ved flere sykehus.

 

Vedtak 135

Stortinget ber Regjeringen vurdere godkjenning og finansiering av Frogner lærings- og kompetansesenter for mennesker med psykiske lidelser i forbindelse med fremleggelse av Revidert nasjonalbudsjett for 2004.

 

Vedtak 136

Stortinget ber Regjeringen vurdere å etablere et grun­nforskningssenter for ADHD ved Universitetet i Oslo.

 

Vedtak 137

Stortinget ber Regjeringen undersøke hvorfor tids­fristen for godkjenning av markedsføringstillatelse for legemidler ikke overholdes av Statens legemiddelverk i enkelte saker der det er søkt om markedsføringstilla­telse for legemidlet også i enkelte andre EØS-land, og underrette Stortinget på egnet måte.

 

Vedtak 138

Stortinget ber om at Regjeringen ved behandlingen av Revidert nasjonalbudsjett for 2004 vurderer forslag til finansieringsløsning for Selli Rehabiliterings- og opptreningssenter.

 

Henstilling (oversendt regjeringen uten votering)

Det henstilles til Regjeringen å vurdere henvisningsrett for optikere til øyelege.