Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

The Little Angels Childrens Folk Ballet of Korea

Gruppen The Little Angels Childrens Folk Ballet of Korea ble torsdag 26. mai tatt imot av visepresident Per-Kristian Foss på Stortinget og hadde en vakker sangfremføring i lagtingssalen.

The Little Angels Childrens Folk Ballet of Korea og visepresident Per-Kristian Foss.

I forbindelse med Norges bidrag i Korea for 60 år siden er gruppen The Little Angels Childrens Folk Ballet of Korea på en takke-turné til nasjonene som hjalp til.

Gruppen vil opptre i Oslo konserthus og delta ved ulike arrangementer, deriblant kransenedleggelse på Akershus og mottakelse på Slottet.

Gruppen har gjennom snart 50 år hatt over 6000 forestillinger. De er et flaggskip for koreansk kultur, og har bidratt i mange viktige sammenhenger i årenes løp. De har opptrådt for FN, turnért for UNICEF, opptrådt i Pyeongyang, åpnet OL i Seoul i 1988 og opptrådt i Kreml for Gorbatsjov i 1990. De har også opptrådt i Det hvite hus og Buckingham Palace som ambassadører for fred og «good will» og som brobyggere.

Little Angels Childrens Folk Ballet of Korea

Sist oppdatert: 26.05.2011 16:29
: