Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Nye nyhetsbrev for europainformasjon

På stortinget.no er det nå lansert to nye nyhetsbrev, ett med EU/EØS-nytt fra stortingsbiblioteket og ett med antatt EØS-relevante rettsakter (forslag til nye rettsakter fra Europakommisjonen som Stortinget mottar).

Man kan registrere seg og motta nyhetsbrevene på to nye sider på stortinget.no der også informasjonen fra nyhetsbrevene blir lagt ut. De som allerede mottar dette, er automatisk registrerte som mottakere.

Gjennom EØS-avtalen blir mange av de rettsaktene som foreslås av Europakommisjonen senere del av norsk rett. For å bidra til tidlig oppmerksomhet om disse, mottar Stortinget antatt EØS-relevante rettsakter fra Europakommisjonen via EFTA-sekretariatet i Brussel. Disse rettsaktene er de man antar skal til behandling i Europautvalget på Stortinget før behandling i EØS-komiteen. Her tas den endelige beslutningen om innlemmelse i EØS-avtalen.

Med dette nyhetsbrevet kan alle interesserte motta og sette seg inn i disse rettsaktene i forkant av behandlingen.

EU/EØS-nytt fra stortingsbiblioteket

Antatt EØS-relevante rettsakter

Sist oppdatert: 23.05.2013 11:43
: