Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Stortinget - Møte onsdag den 6. juni 2001 kl. 10

Dato:
President: Kirsti Kolle Grøndahl

Dokumenter: 

Sak nr. 1

Innstilling fra familie-, kultur- og administrasjonskomiteen om forslag fra stortingsrepresentant Magnhild Meltveit Kleppa om at den bygnings- og tomtemasse Posten BA legger ut for salg, kan nyttes til ikke-kommersielle boliger for unge i etableringsfasen

Talere

Votering i sak nr. 1

Votering i sak nr. 1

Presidenten: Under debatten har Anne Enger Lahnstein satt fram et forslag på vegne av Senterpartiet og Sosialistisk Venstreparti. Forslaget lyder:

«Stortinget ber Regjeringen ta nødvendig initiativ for å sikre at den bygningsmasse Posten BA legger ut for salg, sammen med tilhørende tomter, helt eller delvis, kan bli nyttet til ikke-kommersielle boliger for unge i etableringsfasen der de lokale forhold ligger til rette for dette og der kommunene ønsker en slik løsning.»

Det voteres alternativt mellom innstillingen og forslaget fra Senterpartiet og Sosialistisk Venstreparti.

Komiteen hadde innstillet:

Dokument nr. 8:80 (2000-2001) – forslag fra stortingsrepresentant Magnhild Meltveit Kleppa om at den bygnings- og tomtemasse Posten BA legger ut for salg, kan nyttes til ikke-kommersielle boliger for unge i etableringsfasen – avvises.

Votering:Ved alternativ votering mellom komiteens innstilling og forslaget fra Senterpartiet og Sosialistisk Venstreparti bifaltes innstillingen med 83 mot 20 stemmer.(Voteringsutskrift kl. 11.07.22)