Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Stortinget - Møte tirsdag den 21. mai 2002 kl. 12

Dato:
President: Inge Lønning

Dokumenter: 

Sak nr. 4

Innstilling fra utenrikskomiteen angående forslag fra stortingsrepresentant Karl-Anton Swensen om norsk tilslutning til Vestnordisk Råd for å bedre kontaktflaten mellom de vestnordiske nasjonene og styrke Rådet som organ for samarbeid om forvaltningen av de store naturressursene i Nord-Atlanteren

Talere

Votering i sak nr. 4

Votering i sak nr. 4

Presidenten: Under debatten har Karl-Anton Swensen satt fram et forslag på vegne av Kystpartiet. Forslaget er omgjort til et oversendelsesforslag og lyder i endret form:

«Det henstilles til Stortinget å ta kontakt med parlamentene på Færøyene, Grønland og Island med sikte på å drøfte om det er grunnlag for norsk medlemskap i Vestnordisk Råd.»

Presidenten foreslår at forslaget oversendes Stortingets presidentskap uten realitetsvotering. – Det anses vedtatt.

Komiteen hadde innstillet:

Dokument nr. 8:54 (2001-2002) – forslag fra stortingsrepresentant Karl-Anton Swensen om norsk tilslutning til Vestnordisk Råd for å bedre kontaktflaten mellom de vestnordiske nasjonene og styrke Rådet som organ for samarbeid om forvaltningen av de store naturressursene i Nord-Atlanteren – vedlegges protokollen.

Votering:Komiteens innstilling bifaltes enstemmig.