Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Stortinget - Møte mandag den 13. juni 2005 kl. 10

Dato:
President: Eirin Faldet

Dokumenter: 

Sak nr. 16

Innstilling fra justiskomiteen om samtykke til godtaking av vedtak om vidareutvikling av Schengen-regelverket (rådsforordning (EF) nr. 2252/2004 om standarder for sikkerhetselementer og biometriske identifikatorer i pass og reisedokumenter som medlemsstatene utsteder)

Talere

Votering i sak nr. 16

Votering i sak nr. 16

Presidenten: Under debatten har Jan Arild Ellingsen satt fram et forslag på vegne av Fremskrittspartiet og Sosialistisk Venstreparti. Forslaget lyder:

«Stortinget ber Regjeringen legge frem en beregning av hva som er de faktiske stykkostnader ved produksjon av pass i forbindelse med fremleggingen av budsjettet for 2006.»

Votering:Forslaget fra Fremskrittspartiet og Sosialistisk Venstreparti ble med 62 mot 34 stemmer ikke bifalt.(Voteringsutskrift kl. 19.36.05)Komiteen hadde innstillet.

Stortinget samtykkjer i godtaking av vedtak om vidareutvikling av Schengen-regelverket (rådsforordning (EF) nr. 2252/2004 om standarder for sikkerhetselementer og biometriske identifikatorer i pass og reisedokumenter som medlemsstatene utsteder).

Votering:Komiteens innstilling bifaltes enstemmig.