Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Stortinget - Møte fredag den 14. mars 2008 kl. 10

Dato:
President: Lodve Solholm

Dokumenter: 

Sak nr. 2

Innstilling fra familie- og kulturkomiteen om kriterium for knutepunktstatus og vurdering av gjennomføring av knutepunktoppdraget

Talere

Votering i sak nr. 2

Votering i sak nr. 2

Presidenten: Under debatten har Karin S. Woldseth satt frem fire forslag på vegne av Fremskrittspartiet, Høyre, Kristelig Folkeparti og Venstre.

Forslag nr. 1 lyder:

«Forankring til sted legges ikke til grunn som kriterium for knutepunktstatus.»

Forslag nr. 2 lyder:

«Kriteriet om festival hvert år erstattes med krav til kontinuerlig drift i et omfang egnet til å fylle rollen som faglig knutepunkt innenfor sin sjanger.»

Forslag nr. 3 lyder:

«Knutepunktfestivaler må stå fritt til å søke andre offentlige tilskuddsordninger til utvikling av sine prosjekter.»

Forslag nr. 4 lyder:

«Knutepunktinstitusjonene forutsettes å tilpasse sine vedtekter slik at valg av styremedlemmer kan skje uten offentlig innblanding.»

Votering:Forslagene fra Fremskrittspartiet, Høyre, Kristelig Folkeparti og Venstre ble med 48 mot 45 stemmer ikke bifalt.(Voteringsutskrift kl. 13.34.26)Komiteen hadde innstilt:

St.meld. nr. 10 (2007-2008) - om kriterium for knutepunktstatus og vurdering av gjennomføring av knutepunktoppdraget - vedlegges protokollen.

Votering:Komiteens innstilling ble enstemmig bifalt.