Stortinget - Møte tirsdag den 15. februar 2011 kl. 10

Dato: 15.02.2011

Formalia

Presidenten: Representanten Thomas Breen, som har vært permittert, har igjen tatt sete.

De innkalte varerepresentanter, for Hordaland fylke Roald Aga Haug og for Rogaland fylke Kjell Arvid Svendsen, har tatt sete.

Fra Fremskrittspartiets stortingsgruppe foreligger søknad om sykepermisjon for representanten Øyvind Vaksdal fra og med 15. februar og inntil videre.

Denne søknad foreslås behandlet straks og innvilget. – Det anses vedtatt.

Fra første vararepresentant for Rogaland fylke, Terje Halleland, foreligger søknad om å bli fritatt for å møte under representanten Øyvind Vaksdals permisjon, da han for tiden er utenlands og av den grunn forhindret fra å møte i Stortinget i tiden fra og med 15. februar til og med 17. februar.

Denne søknaden foreslås behandlet straks og innvilget. – Det anses vedtatt.

Fra andre vararepresentant for Rogaland fylke, Marit Amundsen, foreligger søknad om å bli fritatt for å møte under representanten Øyvind Vaksdals permisjon, på grunn av sykdom.

Denne søknaden foreslås behandlet straks og innvilget. – Det anses vedtatt.

Tredje vararepresentant for Rogaland fylke, Pål Morten Borgli, foreslås innkalt i tiden fra og med 15. februar til og med 17. februar, og første vararepresentant, Terje Halleland, foreslås innkalt for å møte i tiden fra og med 22. februar og inntil videre. – Det anses vedtatt.

Pål Morten Borgli er til stede og vil ta sete.

Representanten Per Arne Olsen vil framsette et representantforslag.

Per Arne Olsen (FrP) [10:01:47]: På vegne av Jon Jæger Gåsvatn, Kari Kjønaas Kjos og meg selv vil jeg få lov til å fremme forslag om å sikre muligheter til Offentlig Privat Samarbeid ved finansiering av sykehusutbygginger.

Presidenten: Representanten Karin S. Woldseth vil framsette et representantforslag.

Karin S. Woldseth (FrP) [10:02:18]: Jeg vil på vegne av representantene Morten Høglund, Peter N. Myhre, Kari Storstrand og meg selv fremme et representantforslag om en strategi for Internett og sosiale medier i et menneskerettighetsperspektiv.

Presidenten: Endelig vil representanten Borghild Tenden framsette et representantforslag.

Borghild Tenden (V) [10:02:46]: På vegne av representanten Trine Skei Grande og meg selv har jeg den glede å fremsette et forslag om å opprette et offentlig register over trafikkskoletilbudene i landet.

Presidenten: Forslagene vil bli behandlet på reglementsmessig måte.