Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Forslag fra stortingsrepresentantene Erna Solberg, Jan Tore Sanner og Olemic Thommessen om å likestille bestemmelser om trygderettigheter ved svangerskap, fødsel og barneomsorg for selvstendig næringsdrivende med reglene som gjelder for andre arbeidstakere

Dokument nr. 8:113 (2005-2006), Innst. S. nr. 41 (2006-2007)

Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Forslag fra Erna Solberg, Jan Tore Sanner, Olemic ThommessenSaken er behandlet i arbeids- og sosialkomiteenForslag fra (H)Innstilling avgitt 16.11.2006Innst. S. nr. 41 (2006-2007)

Saksgang

Status

  • Vedtak i korthet

    Stortinget har behandlet et representantforslag fra Høyre om å likestille bestemmelser om trygderettigheter selvstendig næringsdrivende med reglene som gjelder for andre arbeidstakere ved svangerskap, fødsel og barneomsorg. Flertallet i komiteen bestående av regjeringspartiene viser til at: - Regjeringen i henhold til Soria Moria-erklæringen vil sikre gründere og etablerer gode sosiale ordninger, blant annet ved å se på vilkårene for selvstendig næringsdrivende til å kombinere yrkeskarriere med småbarnsomsorg. - Regjeringen vil med bakgrunn i Soria Moria-erklæringen og tidligere stortingsvedtak arbeide videre med sikte på å bedre trygderettighetene for selvstendig næringsdrivende. Innstillingen ble vedlagt protokollen.

  • Behandling og vedtak

    Saken er ferdigbehandlet

    Vedtak i samsvar med innstillingen

    Vedtak og henstillinger

  • Behandling og innstilling

    Innstilling avgitt 16.11.2006

    Behandlet i Stortinget: 08.12.2006