Stortinget.no

logo
Hopp til innhald
Til framsida

Forslag fremma i debatten

  • Forslag nr. 1 fra Jensen, Siv på vegner av Fremskrittspartiet


    Stortinget ber Regjeringen legge frem en stortingsmelding med en plan for full sykehjemsdekning basert på enerom for de som ønsker det.

    Forslag nr. 2 fra Jensen, Siv på vegner av Fremskrittspartiet


    Stortinget ber Regjeringen fremlegge en plan med forslag til tiltak slik at den norske politidekningen kommer opp på et gjennomsnitt av nordisk nivå innen 2012.

    Forslag nr. 3 fra Jensen, Siv på vegner av Fremskrittspartiet


    I Stortinget ber Regjeringen gjennomføre omdanning av Statens vegvesen, Jernbaneverket og Kystverket til statlige selskaper og sørge for at disse selskapene får statlige lån til lav rente.
    II Stortinget ber Regjeringen sørge for at Statens vegvesen, Jernbaneverket og Kystverket får midlertidig adgang til opptak av statlige lån slik at oppstart av arbeid med viktige samferdselsprosjekter kan skje så fort som mulig.

    Forslag nr. 4 fra Jensen, Siv på vegner av Fremskrittspartiet


    I
    Stortinget ber Regjeringen fremlegge en sak med oversikt over vedlikeholdsetterslepet i offentlig sektor, både i forhold til bygg- herunder skoler, sykehjem, kirker og sykehus, og i forhold til infrastruktur som offentlig vei og bane. II
    Stortinget ber Regjeringen utarbeide en strategi for å ta igjen etterslepet samt tiltak for å motvirke fremtidig vedlikeholdsetterslep i offentlig sektor.

    Forslag nr. 5 fra Jensen, Siv på vegner av Fremskrittspartiet


    Stortinget ber Regjeringen før jul legge frem en melding hvor forvaltningen av Statens pensjonsfond-Utland drøftes med vekt på ulike former for strategiske og finansielle investeringer i aksjer, obligasjoner, fast eiendom og andre former for verdisikring.