Stortinget.no

logo
Hopp til innhald
Til framsida

Postjournal og innsyn

Regler om rett til innsyn i Stortingets dokumenter gir rett til innsyn i dokumentene til den parlamentariske virksomheten og til Stortingets administrasjon.

 

På grunn av en teknisk feil er det ikke mulig å bestille innsyn via Stortingets innsynsløsning. Innsynsbestillinger kan sendes via e-post til Postmottak.dokumentasjon@stortinget.no 

Vi jobber med å utbedre feilen og beklager ulempene dette medfører.

 

Se Stortingets offentlige postjournal (eInnsyn).

I postjournalen kan du enkelt søke opp og bestille innsyn i inn- og utgående dokumenter, samt intern korrespondanse. Hold musepekeren over dokumentet du er interessert i og klikk på «Bestill innsyn via skjema», eller klikk på tittelen for å få mer informasjon om dokumentet.

Postjournalen publiseres med en forsinkelse på fire dager og er tilgjengelig i 90 dager. For innsyn i dokumenter som er journalført før dette, vennligst ta kontakt med stortingsarkivet på postmottak.dokumentasjon@stortinget.no

Krav om innsyn vil bli behandlet av ansvarlig saksbehandler, og blir normalt besvart i løpet av tre virkedager. De nærmere regler om innsyn fremgår av regler om rett til innsyn i Stortingets dokumenter, vedtatt av Stortinget 16. mars 2009. 

Relevant lovverk

Annet relevant lovverk

Tilgjengelighetserklæring for einnsynsløsningen

Sist oppdatert: 31.03.2023 10:29
: