Stortinget.no

logo
Hopp til innhald
Til framsida

Voteringsoversikt for sak:

Representantforslag om redegjørelse fra regjeringen angående avtale mellom det norske og amerikanske forsvaret om tilkobling av amerikanske militære sensorer på Space Norways satellitter
Til sakssiden

Voteringsresultatar

  1. 1Votering

    Mot

    Det ble votert over:

    Merknad

    Dokument 8:236 S (2017-2018) ble vedtatt behandlet etter forretningsordenen § 39 annet ledd bokstav c): «legges ut til gjennomsyn for representantene i minst én dag og deretter føres opp på dagsordenen til behandling». Saken ble følgelig ikke komitébehandlet og fikk derfor ingen egen innstilling med komiteens forslag til vedtak (eller ev. mindretallsforslag). Det ble heller ikke levert inn løse forslag i forbindelse med behandlingen. Representantforslaget fikk ikke tilslutning fra et flertall på Stortinget ved votering. Det finnes dermed ingen vedtatte forslag i denne saken og derfor heller ingen opprettede vedtak.

    Fordeling

    10 For
    92 Mot

    Votering fordelt på:

Status

Vedtak i kortversjon

Stortinget har behandlet et forslag fra representanter fra SV og Rødt angående angående avtale mellom det norske og amerikanske forsvaret om tilkobling av amerikanske militære sensorer på Space Norways satellitter. Forslagene fikk ikke tilslutning fra et flertall på Stortinget.

Behandling og vedtak

Saka er ferdigbehandla

Vedtak og oppmodingar