Stortinget - Møte mandag den 10. mai 1999 kl. 12

Dato: 10.05.1999
President: Hans J. Røsjorde

Dagsorden

  • Formalia

  • Sak nr. 1

    Helseministerens redegjørelse om folkehelsen

  • Sak nr. 2

    Forslag oversendt fra Odelstingets møte 22. april 1999
    (Jf. Innst. O. nr. 58):
    "Stortinget ber Regjeringen legge frem en sak for Stortinget der en vurderer hvor langt forsikringsselskaper skal ha rett til å gå i å kreve utlevering av taushetsbelagte helseopplysninger og opplysninger om personlig livsstil som grunnlag for forsikringsavtale."

  • Sak nr. 3

    Debatt om arbeids- og administrasjonsministerens redegjørelse om forvaltningspolitikk ((Redegjørelsen holdt i Stortingets møte 26. april 1999))

  • Sak nr. 4

    Interpellasjon fra representanten Inge Lønning til kulturministeren:
    "I de senere år er det kommet stadig flere signaler om misnøye med forskjellige sider av statsstipendiatordningen. Misnøyen er dels knyttet til stipendiatenes lønns- og arbeidsforhold, men også til det mange oppfatter som departementets manglende interesse for ordningen og mangelen på et regelverk som kan gi klarhet om rammene for ordningen og forutsigbare arbeidsforhold for stipendiatene.
    Vil statsråden, i forbindelse med den gjennomgang av prinsipper og rutiner for forvaltning av statsstipendiatordningen som er varslet i budsjettproposisjonen for 1999, sørge for at også spørsmålet om en tilbakeføring av ordningen til Kirke-, utdannings- og forskningsdepartementet og om utarbeidelse av et fast regelverk blir vurdert?"

  • Sak nr. 4

    Interpellasjon fra representanten Inge Lønning til kulturministeren:
    «I de senere år er det kommet stadig flere signaler om misnøye med forskjellige sider av statsstipendiatordningen. Misnøyen er dels knyttet til stipendiatenes lønns- og arbeidsforhold, men også til det mange oppfatter som departementets manglende interesse for ordningen og mangelen på et regelverk som kan gi klarhet om rammene for ordningen og forutsigbare arbeidsforhold for stipendiatene.
    Vil statsråden, i forbindelse med den gjennomgang av prinsipper og rutiner for forvaltning av statsstipendiatordningen som er varslet i budsjettproposisjonen for 1999, sørge for at også spørsmålet om en tilbakeføring av ordningen til Kirke-, utdannings- og forskningsdepartementet og om utarbeidelse av et fast regelverk blir vurdert?»

  • Voteringer

  • Referatsaker

Møtet slutt kl. 18.25.