Stortinget - Møte tirsdag den 19. desember 2000 kl. 10

Dato: 19.12.2000

Sak nr. 7

Forslag fra stortingsrepresentant Kenneth Svendsen på vegne av Fremskrittspartiet og Høyre oversendt fra Odelstingets møte 30. november 2000 (Jf. Innst. O. nr. 23):
«Stortinget ber Regjeringen fremme forslag om forbud mot offentliggjøring av skattelistene, i kombinasjon med en ordning med konsesjon for tilgang til skattelistene ved konkret behov for informasjon om den enkelte skattyter»

Presidenten: Ingen har bedt om ordet.

(Votering, se side 1511)

Votering i sak nr. 7

Presidenten: Det voteres over forslag fra representanten Kenneth Svendsen på vegne av Fremskrittspartiet og Høyre oversendt fra Odelstingets møte 30. november 2000:

«Stortinget ber Regjeringen fremme forslag om forbud mot offentliggjøring av skattelistene, i kombinasjon med en ordning med konsesjon for tilgang til skattelistene ved konkret behov for informasjon om den enkelte skattyter.»

Presidenten vil gjøre oppmerksom på at forslaget i utgangspunktet var to likelydende forslag fra Fremskrittspartiet og Høyre, men at disse nå er omgjort til ett felles forslag.

Votering:Forslaget fra Fremskrittspartiet og Høyre ble med 74 mot 29 stemmer ikke bifalt.(Voteringsutskrift kl. 12.24.45)