Stortinget - Møte onsdag den 2. april 2003 kl. 10

Dato: 02.04.2003

Formalia

Presidenten: Representanten May Hansen vil framsette et privat forslag.

May Hansen (SV): På vegne av stortingsrepresentantene Karin Andersen, Magnar Lund Bergo og meg selv vil jeg fremme forslag om å evaluere og justere utilsiktede utslag av de nye bidragsreglene som trer i kraft fra oktober 2003.

Presidenten: Representanten John I. Alvheim vil framsette et privat forslag.

John I. Alvheim (FrP): På vegne av representantene Harald T. Nesvik, Øystein Hedstrøm og meg selv legger jeg frem forslag om å be Regjeringen innen utgangen av 2003 legge frem forslag om endring av merverdiavgiftslovgivningen slik at det ikke kreves merverdiavgift på vederlag for utleie av utstyr og tjenester som ytes mellom selvstendig næringsdrivende tannleger i samme praksis.

Presidenten: Representanten Knut Storberget vil framsette et privat forslag.

Knut Storberget (A): På vegne av stortingsrepresentantene Eirin Faldet, Karita Bekkemellem Orheim og meg selv vil jeg legge fram forslag om flere effektive tiltak for å forhindre barnebortføring og gjøre det lettere å bringe barnet tilbake til rette omsorgsperson.

Presidenten: Representanten Thore A. Nistad vil framsette et privat forslag.

Thore A. Nistad (FrP): På vegne av representantene Kenneth Svendsen, Per Roar Bredvold, Christopher Stensaker og meg selv legger jeg fram forslag om utbygging av sammenhengende firefelts motorvei E6 fra Oslo til Trondheim.

Presidenten: Forslagene vil bli behandlet på reglementsmessig måte.