Stortinget - Møte tirsdag den 25. november 2003 kl. 10

Dato: 25.11.2003

Formalia

Presidenten: Representanten Rolf Terje Klungland, som har vært permittert, har igjen tatt sete.

Fra Stortingets delegasjon til EFTA-parlamentarikerkomiteen og Den felles EØS-parlamentarikerkomiteen foreligger søknad om permisjon, undertegnet av delegasjonens leder, stortingsrepresentant Morten Høglund. Søknaden gjelder permisjon for å delta på møte i Brussel i dagene 26. og 27. november for representantene Hans Kristian Hogsnes, Morten Høglund, Ågot Valle, Finn Martin Vallersnes og Ivar Østberg.

Etter forslag fra presidenten ble enstemmig besluttet:

  • 1. Søknaden behandles straks og innvilges.

  • 2. Følgende vararepresentanter innkalles for å møte i permisjonstiden: For Akershus fylke: Harald Espelund For Hordaland fylke: Ragna Flotve For Rogaland fylke: Inger Lise Aarrestad For Troms fylke: Leif Christian Johansen For Vestfold fylke: Marie K rstein

Valg av settepresidenter

Presidenten: Presidenten vil foreslå at det velges to settepresidenter for Stortingets møter tirsdag, onsdag og torsdag – og anser det som vedtatt.

Presidenten ber om forslag på settepresidenter.

Oddvard Nilsen (H): Jeg foreslår Anne Berit Andersen og Øyvind Halleraker.

Presidenten: Anne Berit Andersen og Øyvind Halleraker er foreslått som settepresidenter. – Andre forslag foreligger ikke, og Anne Berit Andersen og Øyvind Halleraker anses enstemmig valgt som settepresidenter for Stortingets møter tirsdag, onsdag og torsdag.

Statsråd Børge Brende overbrakte 1 kgl. proposisjon (se under Referat).