Stortinget - Møte torsdag den 6. april 2006 kl. 10

Dato: 06.04.2006

Formalia

Presidenten: Representanten Arne Sortevik vil framsette et privat forslag.

Arne Sortevik (FrP) [10:03:19]: På vegne av representantene Bård Hoksrud, Per Sandberg, Kenneth Svendsen og meg selv har jeg fornøyelsen av å sette frem forslag om en vurdering av samferdselsmessige tiltak som kan sikre øysamfunn og kystkommuner bedre næringsmessig verdiskaping.

Presidenten: Representanten Gunvald Ludvigsen vil framsette et privat forslag.

Gunvald Ludvigsen (V) [10:03:53]: På vegner av representantane Trine Skei Grande, Odd Einar Dørum, Gunn Berit Gjerde og meg sjølv har eg gleda av å fremme eit privat forslag om ny finansieringsmodell for kulturbygg i Noreg.

Presidenten: Representanten Inge Lønning vil framsette et privat forslag.

Inge Lønning (H) [10:04:23]: På vegne av representantene Erna Solberg, Torbjørn Hansen, Petter Løvik og meg selv har jeg gleden av å fremsette forslag om tiltak for bedring av matsikkerhet.

Presidenten: Representanten Elisabeth Aspaker vil framsette et privat forslag.

Elisabeth Aspaker (H) [10:04:52]: På vegne av representantene André Oktay Dahl, Olemic Thommessen og meg selv har jeg gleden av å fremme forslag om bekjempelse av seksuelle overgrep mot barn med særlig fokus på barn og unges økte bruk av nye elektroniske media.

Presidenten: Representanten André Oktay Dahl vil framsette et privat forslag.

André Oktay Dahl (H) [10:05:18]: På vegne av representantene Elisabeth Aspaker, Gunnar Gundersen, Olemic Thommessen og meg selv har jeg den glede å fremme forslag om nasjonal antidopinglovgiving.

Presidenten: Representanten Gunnar Kvassheim vil framsette et privat forslag.

Gunnar Kvassheim (V) [10:05:43]: På vegne av representantene Gunn Berit Gjerde, Lars Sponheim, André N. Skjelstad og meg selv har jeg gleden av å fremme forslag om å justere beløpsgrensene for arbeidsgiveravgiftsfritak for lønnet arbeid for veldedig eller allmennyttig institusjon eller organisasjon i tråd med den generelle lønnsveksten.

Presidenten: Representanten Endre Skjervø vil framsette et privat forslag.

Endre Skjervø (FrP) [10:06:19]: På vegne av representantene Harald T. Nesvik, Vigdis Giltun, Jan Henrik Fredriksen og undertegnede fremmes forslag om å opprette en ny samordnet erstatningsordning for dem som er blitt smittet av hepatitt C gjennom blodoverføringer i det norske helsevesen, i tråd med Hepatitt C-utvalgets tilråding.

Presidenten: Forslagene vil bli behandlet på reglementsmessig måte.