Stortinget - Møte onsdag den 13. november 2013 kl. 10

Dato: 13.11.2013

Sak nr. 2 [11:30:31]

Ordinær spørretime

Presidenten: Det blir en rekke endringer i den oppsatte spørsmålslisten, og presidenten viser i den sammenheng til den oversikten som er omdelt på representantenes plasser i salen.

De foreslåtte endringer foreslås godkjent. – Det anses vedtatt.

Endringene var som følger:

Spørsmål 1, fra representanten Bård Vegar Solhjell til statsministeren, er overført til justis- og beredskapsministeren. Imidlertid er spørsmålet utsatt til neste spørretime, da justis- og beredskapsministeren er bortreist.

Spørsmål 3, fra representanten Audun Lysbakken til ministeren ved Statsministerens kontor for samordning av EØS-saker og forholdet til EU, er overført til samferdselsministeren som rette vedkommende. Spørsmålet bortfaller imidlertid, da spørreren ikke er til stede.

Spørsmål 4, fra representanten Karin Andersen til utenriksministeren, er utsatt til neste spørretime, da utenriksministeren er bortreist.

Spørsmålene 9, 10 og 11, fra henholdsvis representantene Kjersti Toppe, Martin Henriksen og Anne Tingelstad Wøien til kunnskapsministeren, er utsatt til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 1

Spørsmål 2

Spørsmål 3

Spørsmål 4

Spørsmål 5

Spørsmål 6

Spørsmål 7

Spørsmål 8

Spørsmål 9

Spørsmål 10

Spørsmål 11