Stortinget - Møte onsdag den 13. februar 2013 kl. 10

Dato: 13.02.2013

Sak nr. 2 [11:07:50]

Ordinær spørretime

Presidenten: Det blir noen endringer i den oppsatte spørsmålslisten. Presidenten viser i den sammenheng til den oversikt som er omdelt på representantenes plasser i salen.

Endringene var som følger:

Spørsmål 3, fra representanten Jan Arild Ellingsen til forsvarsministeren, må utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 5, fra representanten Svein Harberg til kunnskapsministeren, vil bli besvart av arbeidsministeren på vegne av kunnskapsministeren, som er bortreist.

Presidenten: Første spørsmål er fra representanten Dagrun Eriksen til utenriksministeren. Det ser ut til at spørreren er fysisk fraværende. – Det stemmer.

For at vi ikke skal få pause i møtet: Neste spørsmål er fra representanten Gunnar Gundersen. Der er ikke statsråd Giske til stede ennå.

Med Stortingets godkjenning registrerer presidenten at både spørreren, Linda C. Hofstad Helleland, og statsråden som spørsmålet skal stilles til, Jonas Gahr Støre, er til stede i salen. Er det greit for salen at vi da starter med spørsmål nr. 4? Både spørrer og statsråd er enig i det. – Da går ordet til spørrer Linda C. Hofstad Helleland.

Vi håndterer saken med utgangspunkt i at det er godt med alt som er gjort.

Spørsmål 4

Spørsmål 1

Spørsmål 2

Spørsmål 3

Spørsmål 5

Spørsmål 6

Spørsmål 7

Spørsmål 8

Spørsmål 9

Spørsmål 10

Spørsmål 11