Stortinget - Møte onsdag den 12. januar 2022

Dato: 12.01.2022
President: Svein Harberg

Søk

Innhald

Formalia

President: Svein Harberg

Presidenten: Presidenten vil foreslå at publikumsgalleriet av smittevernhensyn holdes stengt under dagens møte. – Det anses vedtatt.

Representanten Jan Tore Sanner vil framsette et representantforslag.

Jan Tore Sanner (H) []: På vegne av stortingsrepresentantene Margret Hagerup, Kari-Anne Jønnes, Guri Melby, Abid Raja, Kjell Ingolf Ropstad og meg selv vil jeg fremsette et forslag om videreføring av en lærerspesialistordning.

Presidenten: Representanten Rauand Ismail vil framsette et representantforslag.

Rauand Ismail (MDG) []: På vegne av representantene Une Bastholm, Rasmus Hansson og meg selv vil jeg framsette et representantforslag om å utsette avgiftsinnbetaling for serveringsbransjen. Vi ønsker at forslaget skal behandles etter Stortingets forretningsorden § 39 annet ledd bokstav c.

Presidenten: Representanten Roy Steffensen vil framsette et representantforslag.

Roy Steffensen (FrP) []: På vegne av representantene Silje Hjemdal, Terje Halleland, Himanshu Gulati og meg selv har jeg gleden av å framsette et forslag om overtagelse av F-16 til Flyhistorisk Museum Sola.

Presidenten: Representanten Marius Arion Nilsen vil framsette et representantforslag.

Marius Arion Nilsen (FrP) []: På vegne av representantene Frank Edvard Sve, Dagfinn Henrik Olsen, Helge André Njåstad, Terje Halleland og meg selv vil jeg framsette et representantforslag om å åpne muligheten for skånsom utbygging av vannkraft i vernede vassdrag.

Presidenten: Forslagene vil bli behandlet på reglementsmessig måte.