Stortinget - Møte torsdag den 23. november 2023

Dato: 23.11.2023
President: Kari Henriksen

Søk

Innhald

Formalia

President: Kari Henriksen

Presidenten []: Representanten Helge André Njåstad, som har vært permittert, har igjen tatt sete.

Representanten Erlend Wiborg vil framsette et representantforslag.

Erlend Wiborg (FrP) []: Det er en glede på vegne av Fremskrittspartiet, ved representanten Alf Erik Bergstøl Andersen og meg selv, å fremsette representantforslag om ikke å ha bedre ytelser for flyktninger i Norge enn i Danmark og Sverige.

Presidenten []: Representanten Olaug Vervik Bollestad vil framsette et representantforslag.

Olaug Vervik Bollestad (KrF) []: På vegne av representantene Dag-Inge Ulstein, Kjell Ingolf Ropstad og meg selv fremmer jeg et representantforslag om å innføre sorgpermisjon for foreldre som har mistet et barn.

Presidenten []: Representanten Linda Hofstad Helleland vil framsette et representantforslag.

Linda Hofstad Helleland (H) []: Jeg har gleden av å legge frem et representantforslag fra stortingsrepresentantene Nikolai Astrup, Anne Kristine Linnestad, Margret Hagerup, Sveinung Stensland, Svein Harberg og meg selv om Norges neste steg for kunstig intelligens.

Presidenten []: Representanten Lan Marie Nguyen Berg vil framsette et representantforslag.

Lan Marie Nguyen Berg (MDG) []: På vegne av representantene Ingrid Fiskaa, Stine Westrum og meg selv fremmer jeg forslag om et flerårig program for støtte til humanitær hjelp og gjenoppbygging i Palestina.

Presidenten []: Forslagene vil bli behandlet på reglementsmessig måte.

Før sakene på dagens kart tas opp til behandling, vil presidenten opplyse om at møtet i dag om nødvendig fortsetter utover kl. 16.