Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Kriterium for knutepunktstatus

St.meld. nr. 10 (2007-2008), Innst. S. nr. 168 (2007-2008)

Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Melding fra Kultur- og kirkedepartementetSaken er behandlet i familie- og kulturkomiteenInnstilling avgitt 06.03.2008Innst. S. nr. 168 (2007-2008)

Saksgang

Status

  • Vedtak i korthet

    Stortinget har behandlet melding om knutepunktinstitusjonene. Meldingen vedlegges protokollen. Formålet med meldingen er å gi knutepunktbegrepet et fornyet innhold ved å presisere det samfunnsoppdraget og kulturansvaret som følger av status som knutepunkt. Meldingen fremhever også hvilke kriterier som særlig legges vekt på som grunnlag for vurdering og evaluering av knutepunktene. Stortingets flertall, Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti og Senterpartiet, har gitt sin tilslutning til de synspunkter som fremgår av meldingen, herunder hvilke kriterier som er særlig viktige ved vurderingen av knutepunktene. På enkelte punkter står en samlet komite bak innstillingen, men et mindretall som består av Fremskrittspartiet, Høyre, Kristelig Folkeparti og Venstre har fremmet flere særmerknader og forslag vedrørende kriteriene for knutepunktene.

  • Behandling og vedtak

    Saken er ferdigbehandlet

    Vedtak i samsvar med innstillingen

    Vedtak og henstillinger

  • Behandling og innstilling

    Innstilling avgitt 06.03.2008

    Behandlet i Stortinget: 14.03.2008