Stortinget - Møte onsdag den 11. januar 2006 kl. 10

Dato: 11.01.2006

Ordinær spørretime

Presidenten: Det blir en lang rekke endringer i den oppsatte spørsmålslisten, og presidenten viser i den sammenheng til den oversikt som er omdelt på representantenes plasser i salen.

Endringene var som følger:

Spørsmål 1, fra representanten Erna Solberg til statsministeren, vil bli besvart av utenriksministeren.

Spørsmål 2, fra representanten Vera Lysklætt til kommunal- og regionalministeren, er overført til arbeids- og inkluderingsministeren som rette vedkommende. Spørsmålet vil imidlertid bli besvart av samferdselsministeren på vegne av arbeids- og inkluderingsministeren, som er bortreist.

Spørsmål 3, fra representanten Peter Skovholt Gitmark til utenriksministeren, bortfaller, da spørreren ikke er til stede.

Spørsmål 4, fra representanten Per Roar Bredvold til forsvarsministeren, vil bli besvart av utenriksministeren på vegne av forsvarsministeren, som er bortreist.

Spørsmål 5, fra representanten Gunnar Gundersen til miljøvernministeren, må utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 6, fra representanten Torbjørn Andersen til miljøvernministeren, vil bli besvart av samferdselsministeren på vegne av miljøvernministeren, som er bortreist.

Spørsmål 7, fra representanten Torbjørn Hansen til miljøvernministeren, er overført til olje- og energiministeren som rette vedkommende. Spørsmålet vil imidlertid bli besvart av samferdselsministeren på vegne av olje- og energiministeren, som er bortreist.

Spørsmål 8, fra representanten Ketil Solvik-Olsen til olje- og energiministeren, vil bli besvart av samferdselsministeren på vegne av olje- og energiministeren, som er bortreist.

Spørsmål 9, fra representanten Finn Martin Vallersnes til utviklingsministeren, vil etter avtale mellom spørrer og statsråd bli utsatt til neste spørretime.

Spørsmål 13, fra representanten Kari Lise Holmberg til arbeids- og inkluderingsministeren, må utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmålene 14 og 15, fra henholdsvis representantene Hans Olav Syversen og Petter Løvik til justisministeren, må utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 16, fra representanten André Oktay Dahl til justisministeren, vil bli besvart av fiskeri- og kystministeren på vegne av justisministeren, som er bortreist.

Spørsmål 17, fra representanten May-Helen Molvær Grimstad til kultur- og kirkeministeren, må utsettes til neste spørretime, da statsråden er bortreist.

Spørsmål 1

Spørsmål 2

Spørsmål 3

Spørsmål 4

Spørsmål 5

Spørsmål 6

Spørsmål 7

Spørsmål 8

Spørsmål 9

Spørsmål 10

Spørsmål 11

Spørsmål 12

Spørsmål 13

Spørsmål 14

Spørsmål 15

Spørsmål 16

Spørsmål 17

Spørsmål 18

Spørsmål 19

Spørsmål 20

Spørsmål 21