Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Lettere å følge stortingsrepresentantene

Nå kan stortingsrepresentantene følges via e-post-varsling fra stortinget.no.

Vil du følge med på taler og spørsmål fra representantene, som Ine M. E. Søreide, kan du bestille e-post via Stortinget.no

Mange er interesserte i å følge med på «sine» representanter, og vil gjerne vite når de er på talerstolen, stiller spørsmål og interpellasjoner eller fremmer representantforslag. Nå er det blitt mye lettere for publikum å følge med.

Taler, forslag og spørsmål

Fra Stortingets nettsted kan interesserte abonnere på e-post om de folkevalgtes aktivitet. E-post-varsel kan knyttes til:

  1. Taleliste
  2. Representantforslag
  3. Spørsmål og interpellasjoner

Bestill e-post-varsling

E-post bestilles enkelt via Stortingets nettsted, www.stortinget.no. Abonnement for e-post-varsling kan settes opp via representantenes biografiside. Velg «Representanter og komiteer» fra toppen av forsiden. Klikk deretter på «Representantene» i menyen til venstre for å velge aktuell representant.

Det er også mulig å sette opp e-post-varsling ved å søke opp representantnavn i søkefeltet øverst til høyre.
 

RSS-varsling

Stortinget.no tilbyr også RSS-varsling på mange områder, som nye publikasjoner, nye vedtak og besvarte spørsmål. Gå til Stortingets RSS-side for å sette opp RSS-varsel på dine interesseområder.

Ta kontakt

Har du spørsmål omkring e-post-varsling eller RSS? Vennligst kontakt nettredaksjonen, tlf 23313333 eller e-post web@stortinget.no.

Sist oppdatert: 21.02.2011 09:52
: