Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Innstilling om 25. juni-saken

Kontroll- og konstitusjonskomiteen har avgitt sin innstilling om Redegjørelse av justis- og beredskapsministeren om oppfølgingen av 25. juni-rapporten og Særskilt melding fra EOS-utvalget til Stortinget om Etterretningstjenestens rolle i 25. juni-saken.

Som ledd i behandlingen har kontroll- og konstitusjonskomiteen sendt skriftlige spørsmål til statsministeren, justis- og beredskapsministeren og forsvarsministeren. Komiteen har også avholdt flere kontrollhøringer.
 
– Det er en sentral oppgave for Stortinget å føre parlamentarisk kontroll med regjeringen og sikkerhetstjenestene. Dette er ekstra viktig etter store kriser og terrorangrep. Komiteen har jobbet veldig grundig, og har gjennomgått en stor mengde opplysninger. Vi har gjennomført både åpne og lukkede høringer. Nå er komiteens konklusjoner klare, sier komiteens leder Peter Frølich.
 
 
Saken behandles i Stortinget onsdag 14. mai 2024. Forsvarsministeren og justis- og beredskapsministeren deltar i debatten.
 
 
Sist oppdatert: 07.05.2024 15:33
: