Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

EU-topper til Stortinget

Pressemelding

I forbindelse med utdelingen av Nobels fredspris vil Stortingets president og utenriks- og forsvarskomiteen ta imot EU-topper på Stortinget tirsdag 11. desember. 

José Manuel Barroso, Europakommisjonens president, og Martin Schulz, Europaparlamentets president, kommer til Stortinget for å møte stortingspresident Dag Terje Andersen tirsdag 11. desember klokken 14:30.

Det blir anledning til å fotografere på stortingspresidentens kontor i starten av møtet, og mulighet for intervjuer under dørstokkmøtet i Eidsvollsgalleriet klokken 15:00. Ine Marie Eriksen Søreide, utenriks- og forsvarskomiteens leder, kommer også til å være til stede.

Klokken 15:05 vil Barroso og Schulz møte utenriks- og forsvarskomiteen. Det blir mulighet for å fotografere i starten av møtet, og det er satt av tid for intervjuer etter møteslutt klokken 15:50.

Oppmøte på Løvebakken senest klokken 14:00.

Stortingspresidenten deltar også i deler av det øvrige Nobel-programmet. Mandag 10. desember vil Dag Terje Andersen holde tale under Nobelbanketten på Grand Hotel.

Presse som ønsker å dekke EUs besøk på Stortinget tirsdag 11. desember bes vennligst om å gi beskjed til Silje Bergum Kinsten på e-post: ski@stortinget.no eller telefon: 93 00 18 54.

Sist oppdatert: 06.12.2012 14:08
: