2. Komiteens merknader

       Komiteen, medlemmene fra Arbeiderpartiet, Sigvald Oppebøen Hansen, Sigbjørn Johnsen, Ragna Berget Jørgensen og Gunnar Skaug, fra Senterpartiet, Edvard Grimstad og Marit Tingelstad, fra Høyre, lederen Petter Thomassen og Jan P Syse, fra Sosialistisk Venstreparti, Kjellbjørg Lunde, fra Kristelig Folkeparti, Dag Jostein Fjærvoll og fra Fremskrittspartiet, Carl I Hagen, viser til at Riksrevisjonen 20. mai 1997 har oversendt Stortinget Dok.nr.3:11 (1996-1997) - Riksrevisjonens antegnelse vedrørende planlegging, prosjektering og gjennomføring av broprosjektet Nordhordlandsbroen (tidligere Salhusbroen).

       Komiteen viser videre til at det i komitémøte 23. mai 1997 ble besluttet å ikke behandle Dok.nr.3:11 (1996-1997) i vårsesjonen, dette av hensyn til komiteens arbeidssituasjon og den tid som er igjen av sesjonen. På grunn av valget vil det derfor være den nye kontroll- og konstitusjonskomiteen som vil behandle dette dokumentet.

       Komiteen legger til grunn at den nye komiteen vil ta hensyn til de synspunkter representanten Erling Folkvord fremmer i sitt forslag i den videre behandlingen av Riksrevisjonens dokument.